Регулювання вологості при зберіганні компонентів обладнання

Проект осушення складських приміщень для елементів обладнання

TTR - високопродуктивні осушувачі, які надійно захищають всі компоненти вітрогенераторів.

 

callback-form  Іноді при будівництві вітряної турбіни, особливо на етапі до початку робіт зі збірки, її складові протягом декількох місяців зберігаються на території великих складських приміщень або в спеціально обладнаних павільйонах тимчасового зберігання. Для того щоб запобігти можливим пошкодженням обладнання через корозію або дуже низькі температури під час перебування на складі, необхідна складна система регулювання вологості.

  Кожна пора року становить певну небезпеку, як для елементів вежі, так і для всіх металевих деталей та системи електронного управління вітряної турбіни: влітку рівень вологи може піднятися вище 80 відсотків, а взимку існує небезпека пошкодження конструкції через проникаючу під дією морозу воду. Крім цього, серйозну проблему представляє водоконденсат, що виникає в результаті падіння температурних показників. В даний час традиційний метод, який полягає в обігріві складських об'єктів з метою їх осушення, вже не є достатнім. По-перше, дуже значні втрати тепла а, отже, витрачається енергія, а по-друге, рівень вологи все одно залишається надзвичайно високим, особливо влітку. Додатковий обігрів для зниження вологісних показників до бажаних 60 відсотків в цьому випадку не має особливого сенсу. Trotec представляє найсучасніше рішення саме для таких завдань: адсорбційні осушувачі серії TTR - стаціонарні високоефективні агрегати, здатні видалити зайву вологість і забезпечити подачу сухого повітря в приміщення.

Стаціонарні адсорбційні осушувачі Trotec TTR для складу

Найбільша проблема - розмір складу

  Потрібно враховувати, що такі елементи конструкції вітрогенераторів, як різні секції його вежі, відрізняються дуже великими розмірами. Відповідно, на складських об'єктах різного типу має бути осушено до 75 000 кубічних метрів повітря. Такої високої продуктивності можна досягти за допомогою високоефективних пристроїв TTR 8200 з принципом роботи Trisorp Dual. Цей сорбційний агрегат здатний осушити до 9 000 кубічних метрів повітря в годину, а це означає, що навіть у дуже великих за площею сховищах вологість може регулюватися за допомогою всього декількох таких пристроїв. Серія TTR вважається самою економічною у своєму роді і вражає дуже високою продуктивністю осушення навіть при низьких температурах точки роси. Моделі цієї лінійки оснащені удосконаленою технологією управління Monoventic, високоякісним вентилятором, вбудованою системою рекуперації тепла та мікропроцесорним управлінням зі статичним текстовим дисплеєм для контролю ключових функцій і управління енергоспоживанням.

 

Ще одна проблема - довгі повітряні магістралі

  Щоб рівномірно регулювати показники вологості на складі протяжністю 50, 70 або навіть 90 метрів, в ідеалі необхідна установка системи гнучкого трубопроводу з підстельовим кріпленням. Сорбційні осушують агрегати серії TTR 8200 мають необхідну потужність як для транспортування сухого повітря на такі значні відстані, так і для відведення насичених вологою повітряних мас. Щоб заощадити важливий простір для зберігання, можна замовити зовнішній «погодостійкий» варіант цих промислових осушувачів або помістити їх в спеціальний контейнер.

Осушення на складі тимчасового зберігання

Фахівці з розробки концепцій Trotec знають, як це працює

  Співробітники виробничо-технічної служби забезпечують реалізацію концепції безпечного осушення для зберігання компонентів вітряних турбін - вони завжди допоможуть вам підібрати осушувачі, вимірювальну техніку та реєстратори даних, які будуть оптимальними і найбільш економічними саме для ваших завдань.

{{brief}}

Наверх