Осушувачі повітря та їх застосування. Який тип підійде саме Вам?

  Перш ніж придбати осушувач повітря для особистого або комерційного користування, важливо розібратися який осушувач підійде для Вашого приміщення найбільше. Адже їх буває багато, а підібрати правильне обладнання важко. Якщо ж допустити помилку - то або ефекту від його роботи не буде взагалі, або прилад швидко вийде з експлуатації.

Який тип осушувача повітря обрати

Для яких приміщень підходять осушувачі

  Відповідь на вищевказаний питання проста - можна підібрати прилад для осушення абсолютно для кожного приміщення. Потрібно тільки розуміти основні особливості Вашого приміщення та знати, які типи осушувачів існують і для яких цілей вони призначені. Про це ми і поговоримо далі.

побутовий осушувач повітря Trotec  Побутовий тип. Це невеликі прилади, найчастіше, конденсаційного типу, продуктивності яких вистачає для невеликих приміщень з нешкідливим середовищем. Скажімо, Ви використовуєте воду не в великих обсягах, наприклад, для прання, прибирання, прийняття ванни, для зволоження якихось предметів, для поливу квітів і так далі - тоді Вам і не потрібно використовувати велику потужність осушення. Побутові осушувачі Trotec представлені моделями різної потужності, найпотужніший з них може вилучати до 35 літрів за добу, і це для дуже великих приміщень (до 120 м2), а середньостатистичні прилади осушують до 20 літрів.

  Побутові осушувачі повітря підходять для таких приміщень, як квартири, приватні будинки, котеджі, ванні, санвузли, гардеробні, підвали, гаражі, комори, сирі невеликі приміщення, винні погреби та інші подібні побутові приміщення. З приводу того, яка потужність підійде для Вашої кімнати потрібно проконсультуватися з фахівцем, адже можливий такий варіант, що осушувач, призначений для площі 20 м2 не зможе осушувати всю вологу через якість особливості кімнати, в такому випадку фахівець підкаже правильний варіант.

  Для басейнів. Для таких плавальних приміщень, де дзеркало води займає велику площу і сам обсяг досить великий, виготовляються осушувачі для басейнів. Вони мають набагато більшу потужність та можуть працювати безперервно, і це не буде позначатися на їх терміні служби. Середньостатистичний осушувач для басейну може витягувати від 60 до 100 літрів на добу, але є і великі установки, що дозволяють працювати на 200-300 літрів. Це вже залежить від площі самого приміщення, площі дзеркала води, від особливостей мікроклімату в приміщенні.

callback-form  Осушувачі для басейну мають міцну конструкцію і обов'язковий захист від попадання води всередину, від утворення корозії та цвілі. А також до них обов'язково підключається дренажний насос для безперервного викачування води з бака для конденсату, щоб ви не переймалися цим моментом. А ось зручне управління, таймер, а, особливо, автономність роботи стануть великим плюсом. З огляду на те, що осушувач не рекомендують вимикати на ніч, то важливо дивитися на показники споживання електроенергії. Осушувачі Trotec мають високі технологічні властивості, здатні працювати повністю самостійно, а так само відрізняються низьким електроспоживанням, тому дивіться в обидва при виборі компанії - це теж важливо.

  Модельний ряд «Для басейнів» призначений для всіх приміщень з великим обсягом використовуваної води: для приміщень з джакузі, для приватних басейнів, для громадських плавальних комплексів, для саун, сауни, приміщення з гідромасажними ваннами, приміщення для лікувальних процедур, СПА і так далі. Вони виготовляються так само для різних видів монтажу - настінні, підлогові, мобільні, універсальні, прихованого монтажу. Все зроблено для найбільш точного суміщення з Вашим приміщенням.

Промислові осушувачі повітря фірми Trotec   Промисловий тип. Це потужні установки, які здатні викачувати дуже велику кількість вологи за добу. Вони можуть працювати як і в звичайних будинках великої площі, як і в приміщеннях з агресивним середовищем - в цьому і є їх особливість. Промислові осушувачі стійкі до будь-яких негараздів і можуть працювати безперервно дуже довгий час. Якщо ж головною особливістю Вашого приміщення є низька температура - не біда. Тоді Вам допоможе адсорбційний осушувач, який здатний працювати при 0°С і нижче. Дренажний насос допоможе відкачувати воду з бака для конденсату в каналізацію, а зручне управління допоможе налаштувати оптимальний режим.

  Осушувачі промислового типу підходять для складів, пралень, роздягалень великого розміру, для аквапарків, громадських басейнів, льодових арен, для холодильних камер, на будівництві, після затоплення великих масштабів, і найголовніше - при виробництві кожної сфери. Такий тип осушувачів може бути мобільного виконання, канального, прихованого, або ж цілою системою осушення. Але такі осушувачі Ви ніяк не зможете підібрати самостійно, адже занадто багато факторів потрібно врахувати, тому обов'язково звертайтеся в спеціалізовану компанію до фахівців.

  Виходячи з типів осушувачів, Ви можете визначити, який осушувач підійде для Вашого приміщення. Тепер важливо розрахувати технічні характеристики та необхідну потужність. Після установки устаткування, Ви помітите, як сильно змінилося Ваше життя, а якість мікроклімату помітно покращилася.

{{brief}}

Наверх