Осушення та очищення повітря на складі

  Існує два фактори, через які завжди виникають проблеми при зберіганні всіх видів товарів - це пил і вологість. Вони згубно впливають як на різні поверхні, так і саму упаковку. Це може призвести до того, що цілі піддони або запаси набувають нетоварного вигляду - вони промокають, забруднюються, а також покриваються пліснявою - і, як наслідок, не можуть бути реалізовані для споживача. Очисники та осушувачі повітря Trotec забезпечують постійне підтримання високої якості для різних складських приміщень (для зберігання, відвантаження тощо).

Осушувачі Trotec для складу

  Trotec Group пропонує різні рішення для осушення - від конденсаційних осушувачів серії DH (про них Ви можете прочитати в статті) до адсорбційних моделей серії TTR - підійде для осушення неопалюваних складів. Обидва варіанти забезпечують максимальний контроль над вологістю і автоматичну підтримку потрібних за технологією зберігання і транспортування продукції умов. 

   Наші експерти допоможуть вам купити осушувач для складу як в мобільному, так і стаціонарному виконанні. Ми можемо запропонувати правильну технологію осушення для будь-якого сховища або відвантажувального складу. Інноваційні вимірювальні прилади та реєстратори даних доповнюють комплексний підхід до осушення сховищ і транспортних зон.

 

callback-form

Осушення повітря на складі знижує температуру точки роси

  Мета всіх заходів з видалення вологи для таких приміщень - зниження точки роси. Це здійснюється для того щоб сповільнилася конденсація вологи і, як наслідок, не промокала упаковка. Чим менше атмосфера насичена вологою, тим нижче точка роси: при 10°C і 45% відносної вологості, наприклад, вона становить близько -1.1°C.

 

Мобільні очищувачі повітря серії TAC від пилу класу H

  Пилові частинки, спори цвілі та бактерії видаляються з повітряних мас за допомогою промислових очищувачів повітря TAC. Завдяки класу Н очищення від пилу, або при використанні HEPA-фільтрів H13, вони також можуть застосовуватися на дуже забруднених складських об'єктах. З огляду на кілька технічних характеристик, ці агрегати є абсолютно новим поколінням професійних очисників повітря з широким спектром застосування на різних складських приміщеннях (для зберігання, відвантаження). Для замовлення даної серії очищувачів Тротек звертайтеся до наших менеджерів або дилерів.

 

Осушення і очищення повітря на складі

Функція vario shift від Trotec для кращого очищення повітря на складі
Унікальна функція Vario-shift і контролер Flowmatic

  Будучи єдиними нестаціонарними очисниками на сучасному ринку, пристрої TAC можуть швидко міняти положення вентилятора та фільтраційного блоку HEPA (функція Vario-shift). Це означає, що Ви можете перебудувати всі ланки фільтра в необхідній послідовності в відповідності до потреб, як для стандартних, так і стерильних приміщень, в будь-який час. Обидва мобільні пристрої TAC 5000 і 6500, також мають сенсорний датчик-контролер Flowmatic для автоматичної підтримки попередньо обраного обсягу повітряних потоків, що забезпечує постійну високоефективну роботу фільтра.

 

Розробка і тестовий запуск: скористайтеся нашими послугами для промислового сектора

  Для галузі транспортних і логістичних послуг Trotec Group пропонує не тільки пристрої, але і комплексні рішення під осушення складських приміщень. Наші дилери розробляють проекти і створюють необхідні за технологіями температурні та вологісні умови для складів різних типів, а також для центрів логістики, при зберіганні і транспортуванні товарів. При цьому Ви інвестуєте в повну безпеку і збереження продукції на складах! Інженери-співробітники наших компаній попередньо здійснюють тестову перевірку під час пробного запуску з використанням мобільного обладнання. Тільки після того, як вимірювання підтвердять, що рівень вологості повністю контролюється і пил або інші забруднення постійно фільтруються, реалізується фінальне інженерне рішення.

  А Ви дбаєте про продукцію на своєму складі? Якщо так, то Вам прямий шлях до нас!

Осушення повітря на складі

{{brief}}

Наверх