Огляд осушувача TROTEC TTK 171 ECO

Огляд осушувача TROTEC TTK 171 ECO

  Осушувач Trotec TTK 171 ECO - кращий приклад устаткування для професійного осушення приміщень. Ця модель відрізняється мобільністю та універсальністю в процесі експлуатації. TTK 171 ECO можна застосовувати на складських приміщеннях, в різних зонах спорткомплексу, на будмайданчиках і навіть в житлових будинках. А лаконічний дизайн в білому кольорі є приємним доповненням до переваг цього осушувача.

Як упакований осушувач?

  Модель TTK 171 ECO, як і інші осушувачі, упаковано в три етапи, кожен з яких захищає осушувач від можливих пошкоджень при транспортуванні (в тому числі і сервісів експрес-доставки):

I – целофанова плівка - її головне завдання захистити корпус осушувача від підвищеної вологи та подряпин;

II – пінопластові вкладиші зверху і знизу осушувача - завдяки їм, модель осушувача надійно фіксується в одному положенні, що захищає її від ударів;

III – фірмова картонна коробка - в ній знаходиться попередньо упакований в целофанову плівку та закріплений пінопластовими вкладками осушувач, а також інструкція, паспорт на нього і гарантійний талон. Також на фірмовій коробці вказана назва моделі та коротко написано про її функції та можливості.

Панель керування

Панель керування Тротека ТТК 171 ЕКО

1. "Humidity %" -цифрова панель заданих налаштувань. По центру відображається поточний рівень вологості у відсотках;

2. "Tank full" - показує поточну заповненість бака для конденсату. Також підсвічується, коли він неправильно вставлений в осушувач;

3. вимикач мережі: "ON" - пристрій включено, "OFF" - вимкнено;

4. кнопка "TIMER" потрібна, щоб активувати/деактивувати функцію таймера "Автоматичне вмикання/вимикання";

5. "Hour" – налаштування тривалості роботи: менше та більше годин.

  Також власник цієї моделі осушувача може задати потрібні параметри вологості, які також будуть відображатися на цифровій панелі.

Можливості моделі

Осушувач Тротек ТТК 171 ЭКО  Даний осушувач розрахований для роботи в приміщеннях, площа яких не перевищує 80 м2. Продуктивність TTK 171 ECO 52 л/добу при низькому енергоспоживанні - всього лише в 0,7 кВт.

  Завдяки наявності контрольованого гігростата та можливості роботи в автоматичному режимі, цей осушувач практично незамінний на кожному будівельному майданчику. До того ж система відтавання гарячим газом дозволяє пристрою ефективно працювати при низьких температурах (до 5°C).

  До речі, завдяки вбудованій функції пам'яті та функції таймера, за допомогою якої можна заздалегідь визначити час вмикання та вимикання, осушувач зберігає свої налаштування навіть після збою в живленні.

  Додатковою перевагою буде можливість без особливих зусиль переміщати осушувач. Це стає можливим завдяки наявності утоплених «захватів» з боків та верхньої рукоятки, а також адаптованим для подолання будь-яких перешкод (в т.ч. і сходинок сходів) колесам.

  Крім того, пристрій може використовуватися для вибіркової сушки сухим повітрям або осушення порожнин/заглиблень: осушувач обладнаний спеціальним вентилятором тиску, до якого можна приєднати повітряний шланг до гнізда адаптера – його можна придбати додатково. 

Серед інших переваг TTK 171 ECO:

  • Обзор Тротека ТТК 171 ЭКОКомпрессор поршневий ротаційний.
  • Може зберігатися і транспортуватися в будь-якому положенні.
  • Вбудований гігростат.
  • Оснащений додатковим напірним вентилятором.
  • При приєднанні воздуховода до бічного адаптера можна направлено осушувати поглиблені місця або вибірково приймати сухе повітря.
  • Простий в обслуговуванні та очищенні, дверцята з магнітним замком.
  • Фільтр повітря легко дістається і миється.
  • Збір конденсату в бак (6.6 л) або через шланг в каналізацію.
  • Конденсатний насос поставляється опціонально.
  • Контроль заповнення бака конденсатом.

{{brief}}

Наверх