Ефективне осушення басейнів з новою серією осушувачів DS

Осушувачі для басейну Trotec серії DH

  Осушувачі повітря для басейну від Trotec серії DS - це інноваційне обладнання, здатне захистити Вас і Ваше здоров'я від шкоди підвищеного вмісту вологи в повітрі. У чому тут інновації? А в тому, що воно працює автономно і тому створюється враження, ніби і справді сам осушувач турбується про Вас.

  У басейнах закритого типу, повітря постійно насичується вологою і тому рівень вологості сильно перевищує норму. Внаслідок цього, починають виникати такі проблеми, як корозія металу, грибок на стінах і неприємний слиз на поверхнях. Таке приміщення не може приносити користь для здоров'я при занятті водним спортом. Саме тому Trotec створив осушувачі для басейнів серії DS - щоб Ви завжди відчували себе комфортно.

Осушувач настінний для басейну Trotec DH   До лінійки входять дві моделі - DS 30 і DS 60: для невеликих та великих приміщень з басейном, а так само для критих басейнів. Моделі настінного типу так само мають дуже гарний дизайн, до якого доклали зусиль досвідчені фахівці. Вони працюють автономно і підтримують оптимальний рівень вологості постійно. А ось енергія, яку прилади збирають під час процесу сушіння, переробляється в тепло і використовується для нагріву приміщення, що підвищує рентабельність пристрою в рази. Моделі так само опціонально комплектуються насосом для збору конденсату та реєстратором дросельної заслінки PWW.

  Гарний зовнішній корпус зроблений з пластику, який легко очищується, а всередині конструкція являє собою армоване скловолокно. Надійність та швидкість циркуляції повітря забезпечує потужний радіальний вентилятор, який працює безшумно і має захист від корозії та іржі. Випарник і конденсатор, а вірніше їх зовнішні поверхні, покриті поліефіром, що ще більше захищає прилад від корозії і швидкоплинного виходу зі служби.

  Осушувачі повітря для басейну DS 30 і DS 60 підходять для установки в приміщеннях площею до 25 і до 50 м2, для критих басейнів, джакузі, для іншого водного середовища, в кімнатах з гідромасажними ваннами та навіть для спортзалу.

  Більш детальну інформацію, або ж консультацію з підбору осушувача, проектну роботу для Вашого будинку по установці потрібного обладнання, нададуть Вам наші менеджери.

{{brief}}

Наверх