Про підтримку роботи торгової мережі Епіцентр та інших магазинів з товарами першої необхідності

Друзі, важлива інформація!

Епіцентр - це один із наших стратегічних партнерів з реалізації побутових та напівпромислових осушувачів повітря! За період тісної співпраці з мережею ми чітко упевнилися в тому, що мережа Епіцентр є дуже сучасною та соціально відповідальною компанією. Професійне відношення до своєї справи не тільки відчувається нами, як постачальниками, але й нами, як клієнтами мережі. Професійну консультацію, наявність, чітку процедуру повернення та гарантійного обслуговування товарів - можна вважати взірцем на українському ринку.

На сьогоднішній день, мережа гіпермаркетів Епіцентр припинила роботу офлайн магазинів на період карантинних обмежень, відповідально виконуючи рішення Кабміну.

Але ми вважаємо не зовсім справедливим підхід, коли відділам товарів першої необхідності Епіцентру заборонили працювати, хоча згідно із рішенням Влади магазини із такими товарами можуть бути відчиненими.

Хочемо зауважити, що це наша позиція як Клієнта, але ніяк не постачальника, так як відділи із нашими товарами зачинені, та мають бути зачинені на карантин і ми це підтримуємо. Ми кажемо тільки про товари першої необхідності.

Тож, ми прийняли рішення підтримати на наших сторінках, сайтах та інших каналах нашого Партнера, мережу гіпермаркетів Епіцентр. Маємо позицію, що правила повинні буде однаковими для всіх. Відділи Епіцентру із товарами першої необхідності повинні мати можливість працювати, як це затверджено рішенням Влади.

Це не тільки морально справедливо, але й має дуже велике економічне значення, коли десятки тисяч співробітників мають роботу, годують своїх дітей. Це дуже важливо в сьогоденні українських реалій.

Наверх