Осушення при наповненні та розфасовці продукції

Осушення при наповненні та розфасовці продукції

 

  При виробництві товарів фармацевтичного або хімічного призначення, особливо на етапі їх наповнення та розфасовки, рівень вологості повинен контролюватися дуже ретельно і точно. Потрібно розуміти наскільки негативними можуть бути наслідки, якщо в гігроскопічній продукції такого типу почнуть з'являтися грудки, вона почне злипатися або скоротиться термін її зберігання. При використанні наших абсорбційних пристроїв, процес кондиціонування повітря не складе проблем.

  Порошки, що містять активні речовини, гранули, драже і фармацевтичні упаковки мають один спільний недолік - вони притягують вологість. Якщо рівень вологи постійно не підтримувати на заданому, найчастіше, низькому рівні, то за дуже короткий час ціла партія товару може зіпсуватися - злипнутися або скомкуватися. Особливо небезпечно це для медичної галузі, де забруднення продукції через вологу може мати катастрофічні наслідки і безпосередньо впливати на термін придатності.

Осушення повітря при упаковці продукції

Осушувач повітря адсорбційний для фасування продукціїАдсорбційні осушувачі серії TTR захищають гігроскопічний сипучий матеріал

  Для забезпечення такого процесу, як осушення повітря при наповненні і фасуванні в хімічній та фармацевтичній промисловості, ми часто використовуємо адсорбційні осушувачі TTR. Ці агрегати представлені численними моделями і підійдуть для різних потреб. Вони мають два окремих повітроводи (принцип роботи TTR Trisorp Dual) і характеризуються простотою в налаштуванні та регулюванні. Крім того, завдяки можливості внутрішньої рекуперації тепла, а також високої зносостійкості і продуктивності спеціальних роторів, вони входять до числа найбільш економічних пристроїв адсорбуючого типу. Дана серія включає як стаціонарні, так і мобільні осушувальні пристрої. Ви можете знайти стаціонарні агрегати в розділі адсорбційні осушувачі.

 

callback-form

Моделі з регуляцією обсягу повітря Duoventic позначені літерою «D»

  Обидва види адсорбційних агрегатів типу «D» (TTR 400 D і 500 D), в стандартній комплектації оснащені інноваційним регулятором обсягу повітря Duoventic. Таким чином, робота обох вентиляторів, що мають окремі повітроводи, може мати незалежне один від одного управління за допомогою безступінчастого електронного регулювання. Фахівці з промислового осушення від наших дилерів з радістю проконсультують Вас щодо того, чи підходять моделі типу D для осушення при розфасовці та упаковці в Вашому випадку.

 

Фасування таблеток. Осушення повітря при фасуванні Розробка і тестовий запуск: скористайтеся нашими послугами для промислового сектора

  Для хімічної промисловості та фармацевтичного виробництва Trotec Group пропонує не тільки пристрої для осушення, пов'язані з гігроскопічним сипучим матеріалом і упаковкою. За погодженням з Вами, ми також розробимо концепцію осушення для Вашої системи наповнення та упаковки. Крім цього, ми надаємо мобільні осушувачі для попередньої перевірки цієї концепції при пробному запуску обладнання. Тільки після того, як вимірювання підтвердять, що рівень вологості можна контролювати належним чином, ми запускаємо фінальне інженерне рішення.

 

{{brief}}

Наверх