Осушення каркасно-тентових конструкцій

Осушення каркасно-тентових конструкцій

Надійніші та практично безшумні осушувачі Trotec допоможуть впоратися з небезпечним надлишком вологи в пунктах тимчасового розміщення.

  При підготовці тенту або іншого типу конструкції для тимчасового розміщення людей, в першу чергу необхідно подбати про створення хороших умов проживання. Це стосується, зокрема, тих осель, які вміщають велику кількість людей. До них відносяться: наметові містечка і поселення «контейнерного» типу для біженців, наметові табори для молодіжних груп, намети, що використовуються для ночівлі під час проведення масштабних заходів, а також контейнери, які служать тимчасовим будинком для сезонних працівників. Особливо завищеним і неприйнятним для життя рівень вологи стає під час холодів, коли каркасно-тентові приміщення починають обігріватися. Для того щоб створити комфортний мікроклімат необхідно забезпечити надійне та якісне осушення каркасно-тентових конструкцій. Це завдання можна вирішити за допомогою потужних осушувачів серії TTK від Trotec, які відрізняються високою продуктивністю і здатні створити найкращі кліматичні умови в такому типі приміщень.

 

callback-form

Причини підвищення вологості в тентах

Коли велика кількість людей збирається разом під одним дахом, виникає одна серйозна кліматична проблема, а саме, підвищена вологість. Якщо намет або контейнер обігрівається взимку, то приміщення поступово прогрівається, але в той же час підвищуються і показники вологості. Це відбувається через точку роси, тобто граничну температуру, при якій повітряні маси охолоджуються до такої міри, що більше не можуть зберігати водяну пару, що в них міститься. Через низькі зовнішні температури брезент або тонкі стінки контейнера стають холодними, через що тепле кімнатне повітря, що потрапляє на них, досить швидко охолоджується і, згодом, утворюється конденсат. Кімнатне повітря, при взаємодії з холодними поверхнями, не може утримувати водні випаровування. В результаті вони стікають по стінах або капають зі стелі. При цьому - чим більше людей збирається в житлових приміщеннях, тим вище піднімаються вологості показники. Це цілком закономірно, адже велике скупчення людей генерує більше повітря, що вдихається та видихається, а також випари.

 

Небезпечна волога

Наслідки перевищення норми рівня вологи в приміщенні можуть бути руйнівними. По-перше, текстиль, меблі, оббивка та постільні приналежності стають вологими і їх складно повністю висушити. По-друге, виникає серйозний ризик для здоров'я через утворення цвілі. Крім усього перерахованого вище до наслідків можна віднести - неприємні запахи, інфекційні захворювання та застуду, які дуже швидко поширюються. Незалежно від того чи йдеться про наметове містечко для молодіжних заходів, житло для біженців або осіб, які були евакуйовані з житлових районів внаслідок певної небезпеки, розміщення шкільного класу або групи дитячого садка в контейнерах на час будівельних робіт або про створення тимчасового нічного табору на великих заходах - тільки використання професійних осушувачів може створити кліматичні умови, які б дозволили людям жити в гідних умовах.

Вологість в наметах, тентах, каркасних конструкціях

Потужні та надійні прилади для боротьби з вологою

Осушувач Trotec TTK 655 S для осушення наметів і тентів  Швидко та надійно знизити рівень вологості в великих приміщеннях допоможе високоефективний промисловий осушувач для критих конструкцій. Чудовим прикладом, з практикою використання в таких місцях, є осушувальні прилади серії TTK від Trotec. Ці мобільні універсальні пристрої легко підключаються і встановлюються на подібних об'єктах. Варто їх тільки ввімкнути і вони зберуть велику кількість води з повітряних мас, забезпечивши комфортний клімат. Агрегати даної лінійки не тільки надзвичайно надійні, але також практично не потребують технічного обслуговування. Конденсат відводиться назовні по нижніх краях намету або уздовж стін контейнера. Для автоматичної роботи приладу все, що вам потрібно зробити - налаштувати гігростат на бажаний рівень вологості точки роси. Мобільні конденсаційні осушувачі вражають своєю безвідмовною роботою і високою осушувальною продуктивністю навіть при низьких температурах. Надзвичайно витривала листова сталь, з якої виготовлені пристрої, витримує будь-які умови експлуатації. Це означає, що кожен агрегат серії TTK може використовуватися протягом багатьох років і для різних процесів - навіть для осушення конструкцій та споруд зі значно підвищеною вологістю.

 

Переваги конденсаційних осушувачів TTK від Trotec

  TTK - високі технології, швидкодія та потужність. Це обладнання:

  • надзвичайно міцне та зносостійке.
  • справно і тихо працює.
  • вражає своєю ефективністю при низькій потреби в обслуговуванні.

Рішення для зовнішньої установки - висока продуктивність та економія місця

  У тих випадках, коли простір в пунктах розміщення обмежений, ми рекомендуємо використовувати зовнішні осушувальні установки. Моделі адсорбційного типу TTR 400 D і TTR 500 D відмінно справляються зі своєю роботою навіть з вулиці, а їх запуск і розміщення здійснюється зовні намету або контейнера. Два окремих повітрововоди для сухого і регенераційної повітря забезпечують ефективний і стійкий до тиску режим рециркуляції. Через одну трубку в тент подається сухе повітря, а через іншу відбувається одночасний відтік вологих повітряних потоків. Завдяки використанню новітніх розробок в області сорбційних технологій, досягнуті більш низькі значення точки роси. Це робить можливим справне функціонування пристрою навіть при низьких температурах, а також сприяє поліпшенню його енергоефективності. Серед інших переваг, які стосуються осіб проживаючих на подібних об'єктах - оскільки агрегати встановлені зовні, всередині з'являється додаткове місце, а шум від їх роботи практично не чути!

Осушувач Trotec TTR 400 500 для тентів

Професійна консультація

  Trotec пропонує вам широкий асортимент високоефективних осушувачів, що створюють оптимальний клімат в тимчасових каркасно-тентових конструкціях. Експерти виробничо-технічної служби Trotec з радістю допоможуть визначити кількість і тип приладів, які потрібні в кожному конкретному випадку. Якщо це буде необхідно, фахівці відвідають ваш об'єкт та зроблять необхідні розрахунки.

{{brief}}

Наверх