Осушення та очищення повітря при фарбуванні авто

Осушення та очищення повітря при фарбуванні авто

  Існує три параметри, які повинні контролюватися при фарбуванні різних деталей автомобіля: температура, вологість та вміст пилу в атмосфері приміщення. Крім нагрівачів і осушувачів повітря, ми також пропонуємо високоефективні очищувачі зі спеціальною можливістю регулювання об'ємної витрати повітря, яка необхідна на цьому етапі виробництва в автомобільній промисловості.

  Високопродуктивні пристрої серії TTR найкращим чином підходять для такого процесу, як осушення повітря у фарбувальному приміщенні, на етапі нанесення покриття. Ці адсорбційні осушувачі доступні як в мобільному, так і стаціонарному виконанні. На додаток до цього, широкий модельний ряд нагрівачів з асортименту продукції Trotec забезпечує належний температурний режим на етапі обробки. Очищення повітря при цьому є дуже непростим завданням: необхідність постійної фільтрації від пилу і забруднюючих речовин з дотриманням специфікацій щодо показників повітрообміну вимагає точного контролю обсягу повітряних мас. Наше нестаціонарне обладнання допомагає впоратися з цим завданням.

Осушення повітря при фарбуванні авто

Мобільні очищувачі повітря серії TAC з функцією контролю Flowmatic

  Мобільні професійні очисники TAC 5000 і TAC 6500 - це ідеальне доповнення до стаціонарних установок для очищення повітря робочого простору в зонах входу/виходу, а також в місцях відвантаження та сушки пофарбованих деталей. Застосування спеціального контролера може вирішити всім відому проблему: з причин, пов'язаних з технологічним процесом, фільтри таких очищувачів засмічуються речовинами, що знаходяться в атмосфері приміщення під час фільтрації, отже, об'ємні витрати зменшуються. Для того, щоб якісні показники постійно залишалося на високому рівні, Trotec Group розробила інноваційний контролер для TAC 5000 і 6500.

Очищення повітря при фарбуванні авто - тротек   На сьогоднішній день, сенсорний контролер Flowmatic є абсолютно унікальним - датчики фіксують значення витрати повітряних мас по всіх ланках фільтрації і потім відбувається динамічна адаптація продуктивності системи. Таким чином, потрібний цільовий показник повітряного обсягу може підтримуватися на стабільному рівні навіть із забрудненими фільтрами, також при цьому будуть дотримані технічні вимоги по повітрообміну. Якість фарбування буде залишатися стабільно високою, а ступінь забруднення повітряних потоків робочого простору буде безперервно контролюватися.

 

Розробка та тестовий запуск: скористайтеся нашими послугами для промислового сектора

  Для промислових споживачів Trotec Group пропонує не тільки обладнання, а й комплексні рішення, які відповідають за осушення і очищення повітря при фарбуванні авто. Для автомобільної промисловості наші дилери створюють відповідний кліматично-вологісний режим для ліній фарбування, сушильних камер та зон відвантаження, а також попередньо здійснюють тестову перевірку під час пробного запуску з використанням мобільних пристроїв. Тільки після того як вимірювання підтвердять, що рівень вологості повністю контролюється, вони запускають фінальне інженерне рішення.

{{brief}}

Наверх