Осушення екіпірувально-технічних приміщень

Осушення повітря в пожежній частині

  Осушувачі дозволяють позбутися від зайвої вологи, вони створюють оптимальні умови для зберігання робочого обладнання та спорядження.

  Високоякісне захисне екіпірування, а також справно функціонуюче обладнання абсолютно незамінні під час роботи протипожежних і рятувальних бригад. Захисні костюми, пожежні рукави і труби повинні бути повністю герметичними. Дуже важливо щоб такі інструменти як розтискні прилади та болторізи були в бездоганному стані, також як і технічні пристрої, серед яких - високоефективні вентилятори, газові різаки та налобні ліхтарики. Для того щоб забезпечити безпеку та збереження використовуваного спорядження, перше що потрібно зробити після проведення рятувальних робіт - осушення екіпіровки за допомогою професійного обладнання. З цим завданням можуть швидко і якісно впоратися високоефективні промислові осушувачі Trotec.

callback-form  Під час виконання різних завдань пожежники і рятувальники працюють у вкрай важких умовах. Їх спецодяг, куртки та чоботи, просочуються водою, піною або, в разі повені, брудом. Теж саме відбувається з пожежними рукавами, трубами і всім технічними інструментами. Після проведеної операції всі вологі екіпірувальні елементи повертаються в приміщення для пожежних команд і місця зберігання техніки. Якщо ж інвентар, перш ніж він буде поміщений на зберігання, не висушити належним чином, це може призвести до утворення цвілі та корозії. Використання вологого одягу на наступних викликах може становити суттєву небезпеку для здоров'я членів команди. Крім цього, при корозії матеріалу, з якого виготовлено обладнання, існує ймовірність, що вже під час виклику на наступну надзвичайну подію, воно стане непридатним для використання. Тому важливо проводити спеціальні роботи з видалення вологи не тільки в роздягальнях, але і забезпечити осушення всіх матеріалів та технічного оснащення - тоді вони будуть доступні для роботи в будь-який момент.

 

Осушувачі Trotec: «після проведеної операції - означає перед новою операцією»

  Слід пам'ятати, прилади, що використовуються, не так сильно пошкоджуються в ході самих рятувальних дій, як в результаті неналежного зберігання, особливо коли мова йде про просочені вологою предмети. Крім ризиків для здоров'я і порушення цілісності матеріалів це може привести до вельми суттєвих витрат з технічного обслуговування та ремонту. Це пов'язано з тим, що матеріали, піддані впливу вологи, повинні регулярно очищатися, а їх стан комплексно підтримуватися з дотриманням ряду правил.

Вологість в пожежній частині, в технічному приміщенні, в кімнаті для екіпіровки бригади - що робити

  Самим надійним і простим рішенням є використання високоефективних осушувальних агрегатів як в кімнатах для бригад, так і місцях для зберігання оснащення та екіпіровки, так відбувається і осушення екіпірувально-технічних приміщень. Відповідно до вищезазначеного девізу, який означає, що після завершення кожного завдання потрібно готуватися до нового завдання, основна мета високоефективних осушувальних пристроїв Trotec полягає в забезпеченні здоров'я бригади, а також захисті їх екіпіровки та оснащення. Для виконання таких завдань найкращим чином підійдуть конденсаційні агрегати серії DH.

 

Серія DH: стаціонарне рішення для всіх сфер застосування

Промисловий осушувач повітря Trotec DH для технічних приміщень, пожежних частин   Щоб гарантувати постійний та професійний захист матеріалів, осушувальні пристрої слід використовувати як в кімнатах для протипожежних і рятувальних бригад, так і в приміщеннях для спеціальної техніки. Завдяки цьому до наступного виклику будуть підготовлені та належним чином висушені не тільки спецодяг і захисне спорядження, але також технічні прилади та аварійні спецмашини. Конденсаційні агрегати, представлені в лінійці DH - «розумні» стаціонарні рішення, які мають широкий діапазон продуктивності та підходять для використання практично в усіх сферах.  

  Наприклад, модель DH 60 з серії стаціонарних осушувальних установок серії DH, може використовуватися як постійний допоміжний засіб в зонах, яке буде здійснювати осушення екіпіровки та спеціалізованої техніки. Цей високопродуктивний блок осушення гарантує надійну роботу навіть на неопалюваних об'єктах з великою площею. Як і всі пристрої лінійки DH він працює за принципом конденсації. Завдяки своїй антикорозійній конструкції, повністю автоматичній роботі та низьким експлуатаційним витратам, моделі даної лінійки - прекрасний приклад потужних і економічних осушувачів. Установка цих силових агрегатів не представляє будь-яких труднощів - вони будуть однаково ефективно функціонувати як в кімнатах для бригад, так і в приміщеннях для техніки та гаражах.

 

Високотехнологічні системи осушення завдяки допомозі консультантів Trotec

  Щоб бути готовими до кожного виклику найкращим чином, ми рекомендуємо встановити осушувальну систему, яка буде оптимальною для Вашої станції оперативного реагування. Співробітники промислової служби Trotec завжди готові надати допомогу при виборі моделей і розрахувати необхідну продуктивність.

{{brief}}

Наверх